Jugopetrol Eko sponzor COK-a

Jugopetrol EKO su benzinske stanice koje će zvanično obezbjeđivati gorivo na Igarama malih zemalja Evrope (IMZE), koje će od 27. maja do 1. juna biti održane u pet crnogorskih gradova. Ugovor o sponzorstvu potpisali su predsjednik COK-a Dušan Simonović i izvršni direktor ove kompanije, Antonis Semelides.

 

Saopšteno je da je dogovorena saradnja za ovu i narednu godinu, odnosno do Olimpijskih igara u Tokiju. Simonović se nakon potpisivanja ugovora zahvalio Jugopetrolu na vrijednoj donaciji i snažnoj podršci u organizaciji takmičenja, i naglasio da je potpisan izuzetno značajan sponzorski ugovor .

„Jugopetrol Eko je izuzetna kompanija, a mi se trudimo da u svom pulu imamo samo renomirane i najbolje kompanije. To je značajno sponzorstvo za naš mali ali uspješan olimpijski komitet. Jako mi je drago što je to kompanija koja dolazi iz Grčke, postojbine olimpijskih igara. U našoj olimpijskoj porodici Grčkoj pripada posebno mjesto. Želim da nam Helenik petroleum, stara Helada i naš novi sponzorski ugovor budu srećni”, rekao je Simonović.

Predsjednik COK-a je istakao da je zadovoljan ugovorom i činjenicom da se radi o dvogodišnjoj saradnji. „Naše partnerstvo počinje Igrama malih zemalja Evrope, a planirano je da se zaključi sa Olimpijskim igrama u Tokiju. Ipak, vjerujem da ćemo saradnju nastaviti i poslije Tokija”, rekao je Simonović.

Izvršni direktor Jugopetrola, Antonis Semelides je istakao da je ugovor u vrijednosti zlatnog sponzora COK.

„Drago nam je da ćemo ove i naredne godine pružiti podršku COK, a na taj način i sport u Crnoj Gori. Ove godine se u Crnoj Gori održava jedan izuzetno važan sportski događaj, u organizaciji COK-a – Igre malih zemalja Evrope. Naša podrška nastaviće se sljedeće godine, kada se održavaju Olimpijske igre u Tokiju. Nadam se da će što veći broj sportista i timova izboriti olimpijsku vizu. Mi smo tu da vam pomognemo da ostvarite što bolje rezultate”, kazao je Semelides.

Sponzori i partneri

Partneri MOK-a

Dokumenta

 

0
Web Design BangladeshWeb Design BangladeshMymensingh