Gojković i Liješević na svečanom prijemu u COK-u

Bojanu Gojković, juniorsku šampionku Evrope u boksu, i Petra Liješevića, bronzanog sa istog takmičenja u Anapi, ugostio je danas Dušan Simonović, predsjednik Crnogorskog olimpijskog komiteta.

Svečanom prijemu prisustovali su predsjednik Bokserskog saveza Crne Gore Blažo Šaranović, selektor Boško Drašković i trener Nikola Ružić.

„Osvajanjem medalja na šampionatu Evrope potvrdili ste da plemenita vještina još živi u Crnoj Gori. Uspjeh dobija na značaju jer je ostvaren u jed­nom od najstarijih, ali i najpopularnijih olim­pijskih sportova. Odavno nijesmo imali ovakav rezultat, koji je najavio povratak boksa na veliku scenu. Čestitke i predsjedniku Saveza, selektoru i treneru, zbog posvećenog rada koji je dao rezultat na šampionatu Evrope”, kazao je Dušan Simonović. 

Simonović je obećao finansijsku pomoć od naredne godine.

„Ispratićemo njihove programe, jer moramo obratiti pažnju na mlade takmičare. Siguran sam da će nastaviti da vrijedno rade i da će nas obradovati novim uspje­sima.”

Predsjednik COK-a gostima je poželio kvalitetan rad i nove uspjehe u narednom periodu.

Predsjednik Bokserskog saveza zahvalio se na prijemu, lijepim željama, a mladi bokseri obećali da će vrijedno raditi i težiti visokim ciljevima.

„Za mene, trenera i Bokserski klub Budva je velika čast i uspjeh donijeti medalju u svoju državu. Vrijedno smo radili, a vjerujem da ćemo uspjeti da uskladimo obaveze u sportu i u školi. Biće teže, jer je boks zahtjevan sport”, kazala je Gojković.

Sponzori i partneri

    Partneri MOK-a

    Dokumenta

     

    0
    Web Design BangladeshWeb Design BangladeshMymensingh