Generalna Skupština Međunarodnog komiteta Mediteranskih igara

Predsjednik Crnogorskog olimpijskog komiteta Dušan Simonović učestvovaće u radu Generalne skupštine Međunarodnog komiteta Mediteranskih igara koja se održava 14. i 15. oktobra u Mersinu.

Mersin (Turska) je početkom ove godine izabran za domaćina Mediteranskih igara 2013. godine, umjesto grčkog Volosa kome je Izvršni odbor MKMI oduzeo pravo na organizaciju zbog nepoštovanja rokova i obaveza.

Kako domaćin za predstojeće Igre planira uglavnom da koristi postojeće sportske objekte, delegati skupštine imaće priliku da obiđu terene na kojima će se u 2013.godini takmičiti sportisti iz 24 zemlje i da se na sastanku sa Organizacionim komitetom Igara upoznaju sa tokom priprema i tehničkim uslovima za održavanje ove važne sportske manifestacije.

Centralni događaj na zasijedanju Generalne skupštine 15.oktobra svakako je izbor grada koji će 2017. godine biti domaćin Mediteranskih igara, nakon čega će biti priređena ceremonija svečanog potpisivanja Ugovora između grada domaćina i Međunarodnog komiteta Mediteranskih igara. Glavni
kandidati su Aleksandrija (Egipat) i Taragona (Španija).

Sponzori i partneri

    Partneri MOK-a

    Dokumenta

     

    0
    Web Design BangladeshWeb Design BangladeshMymensingh