EYOF TRABZON 2011. – Seminar Šefova misija

U Trabzonu je od 12 do 15. maja 2011. godine održan seminar šefova misija za predstojeći Evropski olimpijski festival mladih (EYOF) koji će se održati u ovom gradu u periodu od 23. do 30. jula. Na ovoj multisportskoj manifestaciji će nastupiti mladi sportisti uzrasta od 15 do 17 godina. Takmičenja će se održati u 9 sportova, a očekuje se preko 3.000 učesnika.

Seminaru je prisustvovalo oko 100 delegata iz Evropskih Nacionalnih olimpijskih komiteta, predstavnici EOK-a i Organizacionog komiteta EYOF Trabzon 2011, a u ime Crnogorskog olimpijskog komiteta, seminaru je prisustvovao sportski direktor Predrag Marsenić.

Učesnicima seminara je omogućeno da saznaju više o objektima, uslugama i procedurama, kako bi se lakše pripremili za ovu manifestaciju.

Na EYOF-u u Turskoj, crnogorski sportisti će se takmičiti u atletici, tenisu, plivanju, džudou i košarci (muškarci rođeni 1995/96).

Određeni su i sastavi grupa u ekipnim sportovima, a košarkaška reprezentacija Crne Gore će biti u grupi sa Srbijom, Turskom i Letonijom.

Održano je i plenarno zasijedanje na kojem su se detaljno razmatrali tehnički aspekti organizacije i procedure, od akreditacija, smještaja, transporta, logistike, do sportskih i edukacionih programa.

Sponzori i partneri

Partneri MOK-a

Dokumenta

 

0
Web Design BangladeshWeb Design BangladeshMymensingh