Dušan Simonović sa crnogorskim Olimpijcima

Predsjednik Crnogorskog olimpijskog komiteta Dušan Simonović danas je u Olimpijskom selu obišao našu sportsku delegaciju i razgovarao sa učesnicima Olimpijskih igara mladih Nanjing 2014”. Naši olimpijci su sa oduševljenjem govorili o ovim Igrama, o kulturnom i zabavnom programu koji  je organizator pripremio za mlade sportiste, o izvanrednim uslovima za treninge i takmičenja, kao i o sjajnoj atmosferi i dobrom druženju u Olimpijskom selu.

Predsjednik COK-a je sa našim sportistima razgovarao o olimpijskom pokretu, idejama olimpizma, borbi protiv upotrebe nedozvoljenih supstanci u sportu, kao i ostalim vrijednostima kojima Međunarodni olimpijski komitet pridaje poseban značaj i posvećuje punu pažnju.

Predsjednik COK-a u drustvu nasih sportistaPredsjednik Simonović je našim predstavnicima na YOG Nanjing 2014” ukazao da, iako ostvareni rezultat jeste važan – posebno na ovako značajnim multisportskim takmičenjima, isto tako je važno da ovi mladi sportisti nauče da se pridržavaju fer-pleja, da razvijaju duh zajedništva sa svim sportistima, bez obzira na to iz koje zemlje i sa kojeg kontinenta dolaze, da izgrade nova poznanstva i prijateljstva, kao i da se pridržavaju načela koja propisuje Međunarodni olimpijski komitet.

Tokom ove posjete, Predsjednik COK-a je, sa članovima naše delegacije, obišao olimpijsko selo i uvjerio se u izvanredne uslove u kojima naši olimpijci iščekuju svoje nastupe na Igrama u Kini.

Sponzori i partneri

  • plantaze

Partneri MOK-a

Takmičenja

 
 

Technical Manual GSSE Montenegro 2019

Dokumenta

     

0
Web Design BangladeshWeb Design BangladeshMymensingh