Drugi Olimpijski karavan Rio 2016 – Kolašin

Crnogorski olimpijski komitet je danas uz podršku Opštine Kolašin na Gradskom trgu na od 19 do 21h organizovao drugi Olimpijski karavan Rio 2016.

Olimpijski karavan u Kolašinu okupio je najpopularnije i najmasovnije škole sporta iz Kolašina: Karate klub Gorštak, STK Gorštak, FK Gorštak, OK Gorštak i Košarkaški klub Gorštak koje su uz dobru muziku, zabavu, nagradnu igru, na gradskom trgu se predstavile i pokazale svoj raskošan talenat, mladost i odlučnost da krenu stopama naših olimpjaca.

Moto Olimpijskog karavana Rio 2016 je “Pobjednici su među nama”, i zaista jesu! Generacije koje dolaze već su krenule stopama svojih predhodnika i na najznačajnijim takmičenjima osvajaju najsjajnija odličija. Oni su naša budućnosti i oni će na nekim narednim Olimpijskim igrama predstavljati ponosno Crnu Goru kao što to rade naše rukometašice, vaterpolisti, Danaka Kovinić, Slađa Perunović, Milivoj Dukić i mnogi drugi!

Pobjednici su među nama! Olimpijksi karavan Rio 2016 nastavlja svoju put i već sjutra biće u Bijelom Polju, na Gradskom trgu od 19 do 21h gdje će se predstavit škole sporta: KK Jedinstovo, RK Jedinstvo, AK Jedinstvo i FK Jedninstvo.

Pobjednici su među nama!

Sa poštovanjem,

Crnogorski olimpijski komitet

Sponzori i partneri

    Partneri MOK-a

    Dokumenta

     

    0
    Web Design BangladeshWeb Design BangladeshMymensingh