Dodijeljene diplome i uručena priznanja najboljima na Fakultetu za sport i fizičko vaspitanje

Juče je na Fakultetu za sport i fizičko vaspitanje upriličena svečanost na kojoj su svršenim studentima osnovnih i postdiplomskih studija uručene diplome.

Takođe je, na svečanosti koju ovaj fakultet tradicionalno organizuje sa Udruženjem sportskih novinara Crne Gore, proglašen i najbolji sportista i novinar u izboru ovog udruženja, a dodijeljen je i jedan broj priznanja zaslužnim organizacijama i pojedincima.

Predsjednik Udruženja sportskih novinara Crne Gore Veselin Drljević je na svečanosti uručio pehar najboljem sportisti Crne Gore u 2018. godini, profesionalnom bokseru Predragu Radoševiću.

Pored proglašenja najboljeg sportiste uručene su i nagrade najboljim novinarima u Crnoj Gori u 2018. godini, i to: Davoru Katiću iz Dana (za najboljeg sportskog novinara), Danilu Petroviću iz Televizije Crne Gore (za najboljeg mladog novinara), i saradnika Sport kluba Svetozara Janičića (za sportskog dopisnika godine). Nagrade su uručili prošlogodišnji lauerati Kosta Bošković, Ana Popović i Bota Odalović.

Udruženje je na svečanosti uvažilo i posebnim priznanjem nagradilo za pružanje podrške i pomoć u realizaciji brojnih aktivnosti predsjednika Crnogorskog olimpijskog komiteta, Dušana Simonovića.

Sponzori i partneri

  • plantaze

Partneri MOK-a

Olimpijski magazin

Dokumenta

     

Aktuelna fotogalerija

0
Web Design BangladeshWeb Design BangladeshMymensingh