Delegacija Olimpijskog komiteta Tunisa u posjeti Crnogorskom olimpijskom komitetu

Prvi potpredsjednik Olimpijskog komiteta Tunisa Fati Hačička i glavni koordinator za međunarodnu saradnju Slahedin Boudhin, posjetili su Crnogorski olimpijski komitet gdje ih je primio predsjednik Dušan Simonović sa saradnicima.

Gosti iz Tunisa, u sklopu kandidature grada Sfax za dobijanje organizacije Mediteranskih igara 2021.godine, predstavili su sportske, turističke i infrastrukturne potencijale ovog grada, koji je ujedno i ekonomska prijestonica Tunisa.

Tokom susreta ragovaralo se i o intenziviranju buduće saradnje olimpijskih komiteta Crne Gore i Tunisa.

Predsjednik Simonović je izrazio zadovoljstvo posjetom čelnika Olimpijskog komiteta Tunisa I poželio im uspješnu prezentaciju kandidature za dobijanje organizacije Mediteranskih igara 2021. godine, a Predsjednik COK-a je naglasio da će svoje utiske o kandidaturi Sfax-a prenijeti Izvršnom odboru koji će dati konačan stav o tome.

Delegacija iz Tunisa susrela se i sa čelnicima Atletskog saveza Crne Gore, predsjednikom Miloradom Vuletićem i generalnim sekretarom Milanom Madžgaljem u cilju unapređenja saradnje atletskih federacija i atletskog sporta, posebno u stručnom dijelu.

Sponzori i partneri

Partneri MOK-a

Dokumenta

 

0
Web Design BangladeshWeb Design BangladeshMymensingh