Delegacija Džudo saveza u radnoj posjeti COK-u

Delegacija Džudo saveza Crne Gore, koju su činili džudista Srdjan Mrvaljević, selektor Rajko Mrvaljević i trener Miomir Mrvaljević, boravila je danas u radnoj posjeti Crnogorskom olimpijskom komitetu.

Pobjedom na Svjetskom kupu, savladavši šest rivala iz zemalja koje su tradicionalno uspješne u džudo sportu, Srdjan Mrvaljević je postigao najveći lični rezultat, ali i značajan uspjeh za crnogorski sport, jer su vrhunski rezultati u individualnim sportovima kod nas još uvijek rijetki, iako ih u poslednje vrijeme Crna Gora ima. Nadam se da će ih u budućnosti biti još više, jer smatram da kao mala država upravo tu imamo i najveću šansu. – istakao je Dušan Simonović.

Na sastanku je razgovarano o budućim aktivnostima koje našeg džudistu čekaju na putu za ostvarenje olimpijske norme. Na osnovu prethodno dostavljenog plana priprema i takmičenja, koji je naišao na obostranu saglasnost, razmatrane su mogućnosti da se Srdjanu pruži najveća moguća podrška saveza i COK-a.

Učešće na Olimpijskim igrama u Londonu 2012.godine zajednički je cilj Srdjana Mrvaljevića i COK-a, pa će se podrška našem takmičaru nastaviti i biti i dalje jedan od prioriteta COK-a, zaključeno je na sastanku.

 

 

PRESS SLUŽBA COK-a

Sponzori i partneri

  • plantaze

Partneri MOK-a

Technical Manual GSSE Montenegro 2019

Dokumenta

     

0
Web Design BangladeshWeb Design BangladeshMymensingh