Delegacija džudo saveza u COK-u

Džudista Marko Radulović i Rajko Mrvaljević, selektor Džudo saveza Crne Gore, boravili su danas u posjeti Crnogorskom olimpijskom komitetu, gdje ih je primio predsjednik Dušan Simonović.

Informacije iz Međunarodne i Evropske džudo federacije, da se naš talentovani sportista nalazi na najboljem putu za London, bile su povod današnjeg susreta i dogovora oko daljih priprema za Olimpijske igre. 
 
Predsjednik Simonović je istakao da će Crnogorski olimpijski komitet podržati napore Džudo saveza Crne Gore u realizaciji plana i programa priprema Marka Radulovića.
 
COK će takođe Raduloviću obezbijediti Olimpijsku stipendiju iz svojih sredstava i time omogućiti uslove kakve imaju i ostali kandidati koji se spremaju za učešće na predstojećim Igrama.
 
Marko Radulović nije krio zadovoljstvo viješću da se nalazi u najužem krugu potencijalnih olimpijaca, spreman je da pruži sve od sebe i uvjeren da će na predstojećim takmičenjima zadržati ili čak popraviti sadašnji rejting i tako se pridružiti sportistima koji će Crnu Goru predstavljati na Olimpijskim igrama u Londonu.

Sponzori i partneri

Partneri MOK-a

Dokumenta

 

0
Web Design BangladeshWeb Design BangladeshMymensingh