Crnogorski sportisti u opremi „Nike”

Crnogorski sportisti na međunarodnoj sceni nastupaće u sportskoj opremi marke Nike, predviđeno je ugovorom Crnogorskog olimpijskog komiteta i kompanije Bravera Sport Vision.

Ugovor su potpisali predsjednik COK-a Dušan Simonović i izvršni direktori Bravere Vladimir Veličković i Sport tajma, zvaničnog distributera kompanije Nike za Balkan, Bojan Savić.

Saradnja COK-a i kompanije za distribuciju sportske opreme počela je 20. maja 2015. godine, a produžena je krajem aprila prošle godine do Olimpijskih igara u Tokiju.

Ugovorom je definisana oprema u kojoj će crnogorski sportisti nastupati na svim takmičenjima pod okriljem COK-a.

Prvi nastup u novoj opremi imaće na Mediteranskim igrama u Taragoni, krajem juna ove godine.

Simonović je kazao da je veliki uspjeh COK-a što je najveći sportski brend na svjetu doveo u Podgoricu i Crnu Goru.

Veliko je dostignuće što smo uspjeli da obezbijedimo našim sportistima takav brend koji će nositi na svim velikim takmičenjima pod pokroviteljstvom COK-a, kao i u finalu – Igrama u Tokiju. Na neki način to predstavlja iznenađenje za sve nas, iako već dugo sarađujemo sa kompanijom Bravera Sport i braćom Veličković koji su najzaslužniji što imamo takav brend, kazao je Simonović.

On je saopštio da je očekivao da će crnogorski sportisti imati sjajnu opremu, kao i da će iz korporacije Sport Vision imati dobru podršku, ali da će to biti Nike, malo ko je mogao da pretpostavi.

Vjerujem da će naši sportisti, kao i što je kompanija Nike rasla korak po korak, stići do najvećih ciljeva i osvojiti ono najznačajnije u sportu – zlatnu olimpijsku medalju, rekao je Simonović.

Veličković je istakao da je njegova kompanije uspjela da ostvari san i ozvaniči ga potpisivanjem ugovora.

Crna Gora ima svoj najbolji brend – sport. Svi naši sportisti širom svijeta šalju poruku i pričaju priče o našoj Crnoj Gori. Zato smo odlučili da naša ulaganja budu u crnogorski sport i crnogorske sportiste. Našim sportistima obezbijedili smo najbolje, kazao je Veličković.

On vjeruje da će oprema Nike biti srećna crnogorskim sportistima.

Srećni smo i jer će naši sportisti nastupiti u najboljoj opremi, rekao je Veličković.

Veličković dodaje kako ne bi postojala ni ideja o saradnji sa COK-om da na njegovom čelu nije Simonović.

Njega je sreća i sresti, a kamoli sarađivati sa njim. Toliko skromnosti u veličini čovjeka davali su nam snagu i još veću želju da obezbijedimo najbolji brend. Brend jedan za čovjeka broj jedan. Ugovor nije obavezujući i COK nije u obavezi da mora nešto da kupi ili uzvrati. Ugovor je pun ljubavi i poštovanja, kazao je Veličković.

Izvor: antenaM

Sponzori i partneri

  • plantaze

Partneri MOK-a

Takmičenja

 
 
 

Dokumenta

     

0
Web Design BangladeshWeb Design BangladeshMymensingh