Crnogorski novinari početkom aprila u Londonu

Crnogorski novinari, početkom aprila, obići će London i uvjeriti se u spremnost tog grada za organizaciju ljetnjih Olimpijskih igara, koje će biti održane od 27. jula do 12. avgusta 2012. godine.

U saradnji sa Organizacionim odborom Igara, posjeta Londonu, čiji je organizator COK, dogovorena je na brifingu predsjednika Dušana Simonovića sa novinarima.

Planirano je da predstavnici medija obiđu Olimpijski park u Londonu, u kojem će biti održana većina takmičenja na Olimpijskim igrama 2012. u Londonu. Park je na području Stratforda, u istočnom Londonu, a u njemu je smješten Olimpijski stadion, Velodrom, Akvatik centar i Basketbal arena, kao i olimpijsko selo u kome će biti smješteni sportisti i ostali gosti. Put za London planiran je za 3. april, a dan kasnije zakazan je obilazak olimpijskih borilišta.

U London će putovati predstavnici Vijesti (Nikola Nikolić), Arene (Ana Marković), Dana (Todor Brajković), Dnevnih novena (Miloš Antić), Radija Crne Gore (Željan Šoć), Televizije Crne Gore (Đorđije Kustudić), Televizije IN (Marko Jaćimović), Atlas TV (Vladimir Jovićević), TV Vijesti (Marko Ilić) i agencije MINA (Emil Ličina).

Akreditacije za izvještavanje sa Igara u Londonu dobili su dnevni listovi Vijesti, Dan i Pobjeda-Arena.

Sponzori i partneri

Partneri MOK-a

Dokumenta

 

0
Web Design BangladeshWeb Design BangladeshMymensingh