COK produžio saradnju sa Bravera Sport Vision

Crnogorski olimpijski komitet (COK) i Bravera d.o.o. Sport Vision produžili su  saradnju do Olimpijskih igara u Tokiju. Ugovor o tehničkom sponzorstvu potpisali su predsjednik COK-a, Dušan Simonović i izvršni direktor  Bravere d.o.o. Spot Vision, Vladimir Veličković.

Biće to nastavak saradnje započete 2015. godine. Simonović je kazao da je zahvalan kompaniji Bravera, navodeći da će COK to biti „vjetar u leđa” na početku novog olimpijskog ciklusa. „Zahvalni smo braći Veličković personalno, ali i njihovoj kompaniji, prijateljski naklonjenoj sportu i COK-u, njihovim prijateljima iz Sport Visiona. Njihov pozitivan i prijateljski odnos prema crnogorskom sportu urodio je plodom već nekoliko godina i produžetak saradnje nastavak je uspješne priče”, kazao je Simonović na konferenciji za novinare. On je kazao da je Bravera pomogla COK kada je bilo teško i da to čini i sada. „U periodu koji je pred nama mi ćemo zaključno sa Igrama u Tokiju dobiti između 250 i 300 hiljada EUR pomoći. To je preko 16 hiljada jedinica sportske opreme. Hvala kompaniji Bravera i braći Veličković na poklonu crnogorskom sportu. To nas čini srećnim i ponosnim, ujedno to nas rasterećuje značajnih obaveza”, kazao je Simonović.

Izvršni direktor Bravere Vladimir Veličković kazao je da je ponosan što mogu  biti sponzor COK i da je ovaj dan praznik za sve zaposlene u kompaniji i njegovu porodicu. „Zato i kažem da smo ponosni sponzori COK-a. U naredne četiri godine naša kompanija se obavezuje da isporuči opremu po specifikaciji koja je sastavni dio ugovora. Svu opremu koju isporučimo pratiće račun, a na svu opremu biće plaćena carina i porez. COK se ne obavezuje kupovinom dodatne opreme niti bilo čime što bi dalo reciprotitet ili vraćanja dijela uloženog”, kazao je Veličković. On je naglasio da je ugovor sa Crnogorskim olimpijskim komitetom iskaz ljubavi i  poštovanja. „Ljubavi prema Crnoj Gori, a poštovanja prema predsjedniku COK-a, Dušanu Simonoviću. Ponosni smo što ugovorom podržavamo COK i što je na njegovom čelu Simonović”, kazao je Veličković. On je sportistima poželio da im oprema njegove kompanije bude srećna i da ostvare najbolje rezultate. „Do sada smo uspjeli da obezbijedimo da naši sportisti nose opremu jednog od najvećih proizvođača sportske opreme u Evropi, kompanije Loto. Sa tom opremom završavamo nastup na Igrama malih zemalja u San Marinu ove godine. Uložićemmo sve napore da crnogorska reprezentacija u narednom periodu nosi opremu jednog od najvećih svjetskih proizvođača”.

Predmet ovog ugovora je doniranje sportske opreme za učesnike sportskih manifestacija pod patronatom Međunarodnog olimpijskog komiteta, zaključno sa Olimpijskim igrama u Tokiju 2020 godine, i to:

 1. Igre malih zemalja Evrope – San Marino 2017,

 2. Zimski EYOF – Erzurum 2017,

 3. EYOF – Đer 2017,

 4. Zimske olimpijske igre – Pjong Čang 2018,

 5. Mediteranske  igre – Taragona 2018,

 6. Ljetnje olimpijske igre mladih –Buenos Ajres 2018,

 7. Zimski EYOF – Sarajevo 2019,

 8. Igre malih zemalja Evrope – Crna Gora 2019,

 9. Evopske igre – Minsk 2019,

 10. Ljetnji EYOF – (još uvjek nije određen domaćin) 2019,

 11. Mediteranske igre na pijesku – (još uvjek nije određen domaćin) 2019,

 12. Zimske olimpijske igre mladih – Lozana 2020, i

 13. Ljetnje olimpijske igre – Tokio 2020

Sponzori i partneri

 • plantaze

Partneri MOK-a

Technical Manual GSSE Montenegro 2019

Dokumenta

     

0
Web Design BangladeshWeb Design BangladeshMymensingh