COK potpisao ugovor sa kompanijom „Toyota“

U Podgorici je danas, na neki način, počela i promocija Igara 2020, tako što je Crnogorski olimpijski komitet potpisao ugovor u primopredaji vozila marke „Toyota”.

Ugovor je dio realizacije globalnog partnerstva kompanije „Toyota” sa Međunarodnim olimpijskim i paralimpijskim komitetom.

 

„Kao dio velike međunarodne olimpijske porodice i naš nacionalni olimpijski komitet dobija značajnu podršku, koju smo definisali kroz ugovor sa lokalnim partnerom „Toyote” – uspješnom kompanijom Efel Motors. Za razliku od ostalih nacionalnih komiteta, mi smo na prilično jednostavan način došli do ugovora sa lokalnim partnerom, jer nam je Efel Motors uspješan partner i sponzor već više od jedne decenije. Crna Gora je, takođe, naredne godine domaćin Igara malih zemalja Evrope, te i u tom događaju vidimo značajno partnerstvo i podršku obimnom poslu koji nas čeka”, kazao je predsjednik COK-a Dušan Simonović.

Potpisivanju ugovora prisustvao je ambasador Japana u Crnoj Gori Juniči Marujama.

„Današnji događaj je jedan od događaja koji obilježava pripreme za predstojeće Olimpijske i Paraolimpijske igre u Tokiju 2020. godine. Iskreno se nadam da će ovaj događaj pružiti mogućnost da crnogorski narod upozna Japan”, rekao je ambasador Marujama.

U ime kompanije „Toyota” ugovor je potpisao Kensuke Cučija, predsjednik uprave „Toyota Adria”.

„Ponosni smo što smo partneri sa olimpiskim pokretom na globalnom nivou, što nam omogućava da budemo partneri ove divne organizacije na lokalnom nivou”, rekao je on.

Sponzori i partneri

  • plantaze

Partneri MOK-a

Takmičenja

 
 
 

Dokumenta

     

0
Web Design BangladeshWeb Design BangladeshMymensingh