COK organizuje Olimpijski karavan

U sklopu priprema za organizaciju i promotivnih aktivnosti Igara malih zemalja Evrope, koje će se od 27. maja do 1. juna održati u Crnoj Gori, Crnogorski olimpijski komitet organizuje Olimpijski karavan.

Riječ je o tradicionalnoj manifestaciji, čiji je cilj širenje olimpijskog duha i pokreta, upoznavanje djece sa vrijednostima sporta i olimpizma, a koja je ove godine posvećena najvećem multi-sportskom događaju koji se održava u našoj zemlji.

Olimpijski karavan će 23. aprila posjetiti Bijelo Polje, a centralni dio je na gradskom trgu od 12 do 14 časova. Dva dana kasnije, karavan se seli u Podgoricu, na platou Capital Plaze, a promocija IMZE obaviće se od 11 do 13 časova. Za posjetioce, naše najmlađe, biće organizovana zabavna sportska takmičenja, imaće priliku da se druže i upoznaju sa našim sportistima.

Spremne su i nagrade, koje su obezbijedili sponzori Crnogorskog olimpijskog komiteta, Sport Vision  zvanična oprema crnogorskog nacionalnog tima, T-com zvanična mreža Igara, kao i mnogi drugi.

Izvor: Reprezentacija.me

Sponzori i partneri

  • plantaze

Partneri MOK-a

Dokumenta

 

0
Web Design BangladeshWeb Design BangladeshMymensingh