Bronza za utjehu

NAŠE NAJBOLJE RUKOMETAŠICE OSVOJILE TREĆE MJESTO NA MEDITERANSKIM IGRAMA U PESKARI.

Crna Gora 30:25 Španija.

 

Bronza za utjehu

Gradska dvorana. Gledalaca: 200. Sudije: Beji i Farah (Tunis). Isključenja: Crna Gora 8, Španija 4 minuta. Sedmerci: Crna Gora 3 (3), Španija 7 (5).

CRNA GORA: Mikjanić, Radičević 7, Đurović 1, Jovanović 10 (3), Radović 4, Dragutinović 3, Barjaktarović, Milenković, Marković, Dragaš, Lazović 2, Mehmedović 1, Knežević 3, Božović.

ŠPANIJA: Martin, Pena 2, Fernandez 9, Kuadrado, Alberto 2, Aguilar 2, Benzal 4, Kobanu, Alonso, Navaro, Pinedo 1, Fernandez Molinos 2, Asensi, Bastero.

Rukometašice Crne Gore slavile su sinoć u Kjetiju. Ostvarile su dvije pobjede u samo jednoj utakmici koja je odlučivala za treće mjesto: protiv vicešampiona Evrope, reprezentacije Španije, i to ubjedljivo sa pet golova razlike (30:25), usput i protiv svih nedaća koje su «crvne» pratile na Mediteranskim igrama u Peskari – bolesti, povreda, umora i potpune psihološke iscrpljenosti, pošto su djevojke, mahom iz Budućnosti, više od 11 mjeseci u trenažnom i takmičarskom pogonu. Bravo za rukometašice, za kapitena Mariju Jovanović, koja je sa drugaricama sinoć predvodila naš tim do prve bronzane medalje u rukometnom sportu na Mediteranskim igrama u Peskari, a ukupno sedme za crnogorski nacionalni tim.

www.arenacg.net

Sponzori i partneri

  • plantaze

Partneri MOK-a

Olimpijski magazin

Dokumenta

     

0
Web Design BangladeshWeb Design BangladeshMymensingh