Olimpijski plamen započeo četvoromjesečni put do Tokija

Olimpijska baklja je danas zvanično krenula ka Tokiju iz Fukušime, područja koje je bilo gotovo uništeno prirodnom katastrofom 2011. godine. Ceremonija je bila zatvorena za javnost kako bi se spriječilo širenje zaraze koronavirusom. Članice japanskog ženskog fudbalskog tima, koje su osvojile Svjetsko prvenstvo 2011. godine, započele su štafetu, koja će trajati 121 dan i proći kroz svih 47 japanskih prefektura.

Predsjednik COK-a čestitao novi mandat Tomasu Bahu

Predsjednik Crnogorskog olimpijskog komiteta Dušan Simonović čestitao je Tomasu Baju na ponovnom izboru za predsjednika Međunarodnog olimpijskog komiteta (MOK), uz želje da i u budućnosti nastave dobru saradnju i odgovore spremno na sve izazove.

Simonović siguran u plasman vaterpolista u Tokio

Predsjednik Crnogorskog olimpijskog komiteta Dušan Simonović kazao je da je siguran da će crnogorski vaterpolisti i na Olimpijskim igrama u Tokiju predstavljati svoju državu.

Crnogorski vaterpolisti otputovali su za Roterdam, gdje će od od 14. do 21. februara nastupiti na kvalifikacionom turniru za Olimpijske igre. Simonović je na podgoričkom aerodromu poželio crnogorskim vaterpolistima uspjeh u Roterdamu.

Hrvatski olimpijski odbor zahvalio COK-u na donaciji

Predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora (HOO) Zlatko Mateša zahvalio je Crnogorskom olimpijskom komitetu i predsjedniku Dušanu Simonoviću na finansijskoj pomoći koje je COK uputio radi otklanjanja posljedica razornog zemljotresa u Sisačko-moslavačkoj županiji u Hrvatskoj.

Sastanak sa direktorom Uprave za sport i mlade

Predsjednik Crnogorskog olimpijskog komiteta Dušan Simonović prisustvovao je danas sastanku sa direktorom Uprave za sport i mlade, Vasilijem Laloševićem. 

Na sastanku je razgovarano o obezbjeđivanju optimalnih uslova za kvalifikovanje i pripremu naših sportista za Olimpijske igre, kao najznačajnijem sportskom događaju na planeti.

Sponzori i partneri

    Partneri MOK-a

    Dokumenta

    WADA 2021 - Spisak nedozvoljenih sredstava  

    0
    Web Design BangladeshWeb Design BangladeshMymensingh