12. Međunarodni forum „Mir i sport“

Predsjednik Crnogorskog olimpijskog komiteta Dušan Simonović prisustvovao je od 11.do 13.decembra 2019.godine Forumu „Mir i sport“ u Monaku, u čijem radu učestvuje još od 2009.godine, a broj inicijativa koje ovaj pokret pokreće kontinuirano raste i bilježi velike uspjehe kroz izvanredne akcije i programe širom svijeta.

Čestitke rukometašicama od COK-a

Dušan Simonović, predsjednik Crnogorskog olimpijskog komiteta, čestitao je ženskoj rukometnoj reprezentaciji Crne Gore pobjedu nad selekcijom Švedske i plasman na Olimpijski turnir.

Dodijeljene olimpijske stipendije „Peking 2022”

U Crnogorskom olimpijskom komitetu su danas sa stipendistima potpisani ugovori, a iznosi stipendija kreću se od 700 do 1.200 američkih dolara na mjesečnom nivou. U odnosu na prethodni olimpijski ciklus, program je produžen na tri zimske sezone i trajaće ukupno 28 mjeseci – od 1. novembra 2019. do 28. februara 2022. godine.

Delegacija COK-a završila radnu posjetu Tokiju

Predsjednik Crnogorskog olimpijskog komiteta, Dušan Simonović, posjetio je, sa delegacijom, glavni grad  Japana. Tom prilikom, predstavnici COK-a imali su niz važnih sastanaka u vezi sa aktivnostima na projektu „Tokio 2020“, s ciljem da se obezbijedi pomoć i podrška za što bolje predstavljanje crnogorskih sportista i naše zemlje na Olimpijskim igrama naredne godine.

Potpisan Memorandum o saradnji između Crnogorskog i Japanskog olimpijskog komiteta

U susret Olimpijskim igrama koje će se naredne godine održati u Tokiju, predsjednici nacionalnih olimpijskih komiteta Crne Gore i Japana, Dušan Simonović i Jašuhiro Jamašita,  danas su na svečanoj ceremoniji u prostorijama Japanskog olimpijskog komiteta potpisali Memorandum o saradnji.

Susret sa kolegama iz Japanskog olimpijskog komiteta jedan je u nizu važnih sastanaka koje će delegacija COK-a imati tokom trodnevnog boravka u Japanu.

Sponzori i partneri

  • plantaze

Partneri MOK-a

Dokumenta

     

Aktuelna fotogalerija

0
Web Design BangladeshWeb Design BangladeshMymensingh