Generalna skupština ANOK-a:  Pohvale za Crnu Goru s najviših olimpijskih adresa

Predsjednik Crnogorskog olimpijskog komiteta Dušan Simonović prisustvuje Generalnoj skupštini Asocijacije nacionalnih olimpijskih komiteta (ANOK) u Dohi (Katar), koja tradicionalno predstavlja najveće godišnje okupljanje olimpijske porodice i prilika je za brojne susrete i sastanke, paralelno sa glavnim programom.

Radulović bez medalje u Kataru

Crnogorska karate reprezentativka Biserka Radulović nije uspjela da se umiješa u borbu za medalju na prvim Svjetskim igrama na pijesku u Kataru.

.Radulović je bila jedina predstavnica Crne Gore na tom takmičenju, koje se održava pod pokroviteljstvom Međunarodnog olimpijskog komiteta.

Biserka Radulović na Igrama u Kataru

Crnogorska karate reprezentativka Biserka Radulović nastupiće na prvim Svjetskim igrama na pijesku, koje će od 12. do 16. oktobra biti održane u Kataru. Radulović će biti jedina predstavnica Crne Gore na tom takmičenju, koje će biti održano pod pokroviteljstvom Međunarodnog olimpijskog komiteta.

Održana IV Redovna skupština COK-a

Legendarna rukometašica Crne Gore i dugogodišnji vaterpolo radnik dobili su nove važne funkcije – Bojana Popović i Boro Mračević novi su potpredsjednici Crnogorskog olimpijskog komiteta, odlučeno je na jučerašnjoj Četvrtoj redovnoj skupštini ove organizacije.

Četvrtoj redovnoj skupštini ove organizacije.Skupština kojom je predsjedavao predsjednik Dušan Simonović usvojila je predlog da se za nove članove Upravnog odbora izaberu Radmila Petrović, Dejan Bajić i Rajko Kosić.

Predsjednik COK-a uručio sertifikate volonterima na IMZE „Crna Gora 2019”

U multimedijalnoj sali sportsko-kulturnog centra Univerziteta Crna Gora održana je svečanost na kojoj je predsjednik Crnogorskog olimpijskog komiteta Dušan Simonović uručio sertifikate volonterima koji su bili dio organizacije najmasovnijeg sportskog takmičenja ikad organizovanog u Crnoj Gori – Igara malih zemalja Evrope „Crna Gora 2019”.

Sponzori i partneri

  • plantaze

Partneri MOK-a

Olimpijski magazin

Dokumenta

     

Aktuelna fotogalerija

0
Web Design BangladeshWeb Design BangladeshMymensingh