COK produžio saradnju sa Bravera Sport Vision

Crnogorski olimpijski komitet (COK) i Bravera d.o.o. Sport Vision produžili su  saradnju do Olimpijskih igara u Tokiju. Ugovor o tehničkom sponzorstvu potpisali su predsjednik COK-a, Dušan Simonović i izvršni direktor  Bravere d.o.o. Spot Vision, Vladimir Veličković.

Biće to nastavak saradnje započete 2015. godine.

Održana promocija knjige „Sportski turizam u Crnoj Gori“, autora prof. dr Dragana Klarića

U srijedu, 19. aprila, u KIC-u „Budo Tomović“, održana je promocija knjige „Sportski turizam u Crnoj Gori“, autora prof. dr Dragana Klarića.

O knjizi su, pored autora, govorili i predsjednik COK-a Dušan Simonović, dekan Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje u Nikšiću  doc. dr Stevo Popović, generalni direktor Direktorata za upravljanje turističkom destinacijom pri Ministarstvu održivog razvoja i turizma Marko Petričević, kao i predsjednik USNCG Veselin Drljević.

Predsjednik COK-a dobitnik plakete za promociju sportskih nauka

Međunarodna naučna konferencija „Transformacioni procesi u sportu – sportska dostignuća“, u organizaciji Crnogorske sportske akademije i Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje Univerziteta Crne Gore, održana je u Budvi, a okupila je, kako navode organizatori, preko 200 učesnika iz 23 države.

Na otvaranju konferencije uručene su i plakete za promociju sportskih nauka na međunarodnom planu, a jedan od dobitnika je i predsjednik COK-a Dušan Simonović.

Međunarodni dan sporta za razvoj i mir

Ujedinjene nacije su zajedno sa Međunarodnim olimpijskim komitetom, 23. avgusta 2013. godine proglasile 6. april za Međunarodni dan sporta za razvoj i mir.

Crnogorski olimijski komitet je, uz saradnju sa međunarodnom organizacijom „Mir i sport” (Peace and Sport), proslavio 6. april, Međunarodni dan sporta za razvoj i mir. Koristeći društvene mreže, uz pomoć sportista, COK je obilježio ovaj dan kroz kampanju Bijeli karton (White card).

Predsjednik COK-a na Specijalnoj olimpijadi u Austriji

Predsjednik Crnogorskog olimpijskog komiteta Dušan Simonović posjetio je reprezentaciju Crne Gore koja učestvuje na igrama Specijalne olimpijade „Austrija 2017”.

Svjetske zimske igre Specijalne olimpijade održavaju se od 14. do 25. marta 2017. godine, a okupile su preko 3000 sportista iz 110 država, koji se takmiče u devet sportova.

Sponzori i partneri

  • lovcen-osiguranje
  • plantaze

Partneri MOK-a

Dokumenta

     

Takmičenja

 

0
Web Design BangladeshWeb Design BangladeshMymensingh