Simonović siguran u plasman vaterpolista u Tokio

Predsjednik Crnogorskog olimpijskog komiteta Dušan Simonović kazao je da je siguran da će crnogorski vaterpolisti i na Olimpijskim igrama u Tokiju predstavljati svoju državu.

Crnogorski vaterpolisti otputovali su za Roterdam, gdje će od od 14. do 21. februara nastupiti na kvalifikacionom turniru za Olimpijske igre. Simonović je na podgoričkom aerodromu poželio crnogorskim vaterpolistima uspjeh u Roterdamu.

Hrvatski olimpijski odbor zahvalio COK-u na donaciji

Predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora (HOO) Zlatko Mateša zahvalio je Crnogorskom olimpijskom komitetu i predsjedniku Dušanu Simonoviću na finansijskoj pomoći koje je COK uputio radi otklanjanja posljedica razornog zemljotresa u Sisačko-moslavačkoj županiji u Hrvatskoj.

Sastanak sa direktorom Uprave za sport i mlade

Predsjednik Crnogorskog olimpijskog komiteta Dušan Simonović prisustvovao je danas sastanku sa direktorom Uprave za sport i mlade, Vasilijem Laloševićem. 

Na sastanku je razgovarano o obezbjeđivanju optimalnih uslova za kvalifikovanje i pripremu naših sportista za Olimpijske igre, kao najznačajnijem sportskom događaju na planeti.

Olimpijske igre u Japanu neće biti otkazane

Japan je i dalje odlučan da ove godine bude domaćin Olimpijskih igara u Tokiju. Predsjednik Vlade Japana negirao je vijest o mogućem otkazivanju.

Tokom video konferencije sa nacionalnim olimpijskim komitetima, predsjednik MOK-a, Tomas Bah rekao je da su juče krenule glasine da Japan razmišlja o tome da otkaže Igre.

Bošković stipendista COK-a

Talentovani crnogorski karatista Bojan Bošković potpisao je stipendijski ugovor sa Crnogorskim olimpijskim komitetom (COK), saopšteno je iz te asocijacije. Bošković je osvajač srebrne medalje na prošlogodišnjem Evropskom prvenstvu u Budimpešti, u konkurenciji mlađih seniora. Godinu ranije u Čileu postao je juniorski prvak svijeta. Bio je i najbolji svjetski kadet 2017, dok je godinu kasnije u Sočiju osvojio srebro na šampionatu Evrope u konkurenciji juniora.

Sponzori i partneri

    Partneri MOK-a

    Dokumenta

     

    0
    Web Design BangladeshWeb Design BangladeshMymensingh