Crnogorska zastava od danas se vijori u Taragoni

Zastava Crne Gore od danas se vijori u sportskom selu na Mediteranskim igrama, koje počinju 22. juna u Taragoni, gradiću blizu Barselone.

Svečanosti su prisustvovali Igor Vušurović, šef crnogorske delegacije, i Hesus Anhel Garsija Bragado, „gradonačelnik” sela.

U Bodrumu održan sastanak NOK centralne i jugoistočne Evrope

Turski olimpijski komitet je 9. juna 2018. godine organizovao Redovni sastanak predsjednika i generalnih sekretara nacionalnih olimpijskih komiteta zemalja centralne i jugoistočne Evrope.

Crna Gora na Mediteranskim igrama u Taragoni

Crnogorsku sportsku porodicu će na 18. Mediteranskim igrama u španskoj Taragoni od 22. juna do 1. jula, činiti sportisti iz osam sportova. "Iako se termin XVIII Mediteranskih igara poklapa sa Svjetskim prvenstvom u fudbalu, ipak očekujemo da će takmičenje biti izuzetno kvalitetno i medijski ispraćeno. Na Mediteranskim igrama učestvuje 26 država sa oko…

Dušan Simonović podijelio diplome učesnicima FIVB seminara za trenere

U Podgorici je završen FIVB Level 2 seminar za odbojkaške trenere, u organizaciji Odbojkaškog saveza Crne Gore. Cvetko Pajković, predsjednik OSCG, čestitao je svim učesnicima na velikom trudu i odličnom radu tokom seminara i poželio im da iskoriste ovaj seminar u budućem radu, a takođe se i zahvalio Crnogorskom olimpijskom…

Aerodromi Crne Gore zlatni sponzor COK-a

​Aerodromi Crne Gore novi su zlatni sponzor Crnogorskog olimpijskog komiteta.

Ugovor o sponzorstvu na godinu dana, vrijedan 50 hiljada eura, potpisali su izvršni direktor Aerodroma Crne Gore Danilo Orlandić i predsjednik COK-a Dušan Simonović.

Sponzori i partneri

  • plantaze

Partneri MOK-a

Takmičenja

 
 

Technical Manual GSSE Montenegro 2019

Dokumenta

     

0
Web Design BangladeshWeb Design BangladeshMymensingh