Održana generalna obuka volonterskih timova za „IMZE Crna Gora 2019”

U srijedu, 20. marta u Sportskom i kulturnom centru Univerziteta Crne Gore NVO  „Volonteri 2019”, u saradnji sa organizatorima Igara malih zemalja Evrope, održali su generalnu obuku za najvažnije volonterske pozicije na Igrama malih zemalja.

Skupština COK-a usvojila novi Statut

Skupština Crnogorskog olimpijskog komiteta jednoglasno je danas usvojila novi Statut koji je usklađen sa odredbama novog Zakona o sportu. Na sjednici je dato ovlašćenje Upravnom odboru da donese ostala akta koja proizilaze iz Zakona i Statuta, dok je Statutarno-pravna komisija zadužena da ispita i predloži sve neophodne korake koji moraju pratiti ove izmjene. Podržano je dosadašnje rukovodstvo COK-a, a izbor novih članova će se obaviti na narednoj Skupštini.

Igre i Ekonomski forum malih zemalja Evrope

Predsjednik Privredne komore Crne Gore, Vlastimir Golubović i predsjednik Crnogorskog olimpijskog komiteta, Dušan Simonović, sa saradnicima, sastali su se u Komori kako bi razgovarali o mogućnostima saradnje na organizovanju Igara malih zemalja i Ekonomskog foruma malih zemalja.

Uručene olimpijske kartice crnogorskim olimpijcima

Crnogorski sportisti, učesnici olimpijskih igara u Rio de Žaneiru 2016. i Pjongčangu 2018. godine dobiće Olimpijske kartice na osnovu kojih u koncept prodavnicama kompanije Sport vision mogu ostvariti posebne popuste, saopšteno je iz Crnogorskog olimpijskog komiteta.

Završen zimski EYOF “Sarajevo i Istočno Sarajevo 2019”

Evropski olimpijski festival mladih (EYOF), čiji su domaćini bili Sarajevo i Istočno Sarajevo, svečano je zatvoren u Istočnom Sarajevu.

Crnu Goru su predstavljale Jelena Vujičić i Aleksandra Vujisić u alpskom skijanju. Vujičić je u slalomu zauzela 27. mjesto, dok je Vujisić u veleslalomu završila na 69. mjestu.

Sponzori i partneri

  • plantaze

Partneri MOK-a

Takmičenja

 
 
 

Dokumenta

     

0
Web Design BangladeshWeb Design BangladeshMymensingh