ZOI „Pjongčang 2018”: Salihović u veleslalomu zauzeo 64. mjesto

Crnogorski skijaš Eldar Salihović završio je nastup u veleslalomu na Zimskim olimpijskim igrama na 64 mjestu. On je bio 71. nakon prve vožnje, a u olimpijskom veleslalomu nastupilo je 110 takmičara.

Zlatnu medalju osvojio je Austrijanac Marsel Hiršer. Drugi je bio Norvežanin Henrik Kristofersen, dok je bronzanu medalju osvojio Francuz Aleksis Panturo.

Zvaničnici Asocijacije malih zemalja Evrope u posjeti Crnoj Gori

Devet zemalja, deset sportova, 1.500 učesnika – u maju 2019. godine, Crna Gora će prvi put biti domaćin i organizator velikog multisportskog događaja, Igara malih zemalja Evrope.

Igre su prije svega sportski događaj, ali poruka je mnogo šira, poručili su zvaničnici Asocijacije malih zemalja Evrope – generalni sekretar Anđelo Vićini i predsjednik tehničke komisije Žan Pjer Šobel, koji su minulih dana bili gosti COK-a.

ZOI „Pjongčang 2018”: Vujičić bez plasmana u slalomu

Reprezentativka Crne Gore, 17-godišnja Jelena Vujičić nije uspjela da završi prvu trku u slalomu, i za nju je nastup u Pjongčangu završen.

Zlato je pripalo švedskoj skijašici Fridi Hansdoter koja je za pet stotinki nadmašila vodeću iz prve vožnje, Švajcarkinju Vendi Holdener.

ZOI „Pjongčang 2018”: Marija 88. na 10 kilometara

Marija Bulatović osvojila je 88. mjesto u konkurenciji 90 takmičarki u trci na 10 kilometara na Zimskim olimpijskim igrama u Pjongčangu. U odnosu na pobjednicu Ragnild Hagu iz Norveške, crnogorska reprezentativka imala je slabije vrijeme za 35 minuta i 24 sekunde. Iza Marije su završile takmičarke iz Čilea i Sjeverne Koreje.

ZOI „Pjongčang 2018”: Jelena 58. u veleslalomu, zlato za Mikaelu Šifrin

Crnogorska skijašica Jelena Vujičić osvojila je 58. mjesto u veleslalomskoj trci na Olimpijskim igrama u Pjongčangu. Djevojka koja je nosila našu zastavu na otvaranju takmičenja u Pjongčangu bila je 66. nakon prve vožnje, da bi na kraju osvojila 58. poziciju, posljednju od svih učesnica koje su završile obje vožnje.

Sponzori i partneri

  • plantaze

Partneri MOK-a

ZOI „Pjongčang 2018”

Olimpijski magazin

Dokumenta

     

0
Web Design BangladeshWeb Design BangladeshMymensingh